Loop production

From the blog

10 rođendan Soundset Raguse

Soundset Ragusa proslavila je 10 godina postojanja u eteru na području Dubrovačko-neretvanske županije onako kako i priliči jednom od najslušanijih radija na jugu Hrvatske, koncertom popularnog virovitičkog benda ‘Vatra’ na Stradunu. Ni burno vrijeme, a ni popodnevno tmurno nebo nisu omeli građane Dubrovnika u namjeri da dođu na rođendanski koncert Soundset Raguse na otvorenom, na jednoj od najljepših pozornica svijeta, te tako obilježe početak Adventa u gradu i 2. Dubrovačkog zimskog festivala.

 

-Sretan 10. rođendan Soundset Ragusi! Želim vam da ih proslavite još barem 110 – čestitao je na početku koncerta frontmen benda Ivan Dečak.
Vatra je ovom prilikom Dubrovčanima predstavila svoj novi album ‘Zmajevi na vjetru’ kojeg je promovirala prije mjesec dana upravo na letu iz Zagreba u Dubrovnik. Neki novi, ali i dobro poznati hitovi poput pjesama ‘Kraj’, ‘Saturn’, ‘Jantar’, ‘Eskim’ te nezaobilazni ‘Tango’ zagrijali su Dubrovnik i napunili Stradun.

 

Ovo je bio prvi samostalni nastup Vatre na Stradunu, a rođendanski koncert županijskog radija također je bio dio programa 2.Dubrovačkog zimskog festivala koji je prethodno otvoren paljenjem adventske svijeće i blagdanske rasvjete u povijesnoj jezgri grada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *